Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Článek zajímavý, jen budu trochu hnidopich - co je myšleno větou: "Terapie je indikována a jednoznačně účinná, když je dítě ohrožené svým motorickým vývojem směrem k DMO (dětské mozkové obrně)."

1 2
možnosti
JZ

Dobrý den, reaguji trochu za autorku (ještě nemá oprávnění reagovat na komentáře). Podrobnější informace o indikacích a problematice dětské fyzioterapie najdete zde: http://fyzioterapiedeti.webnode.cz/novinky/

0 1
možnosti
Foto

Nějak jste do toho skočila zprostředka.

Asi předpokládáte, že Vaši čtenáři o Vojtově metodě vědí co obvnáší, a proč by ji měli s dětmi cvičit.

Já jsem si z Vašeho článku odnesl pouze to, že kdo Vaši oblíbenou metodu cvičit nebude bude mít z dětí dementy. O tohle Vám šlo?

4 3
možnosti
JZ

Dobrý den, reaguji trochu za autorku (ještě nemá oprávnění reagovat na komentáře). Vaše tvrzení je odvážné. Cvičení Vojtovy metody vzbuzuje mnoho emocí. Přináší dobré výsledky, ale nejde to mávnutím kouzelného proutku. Článek je spíše koncipován pro rodiče, kteří se s metodou setkali. Podrobnější informace o Vojtově metodě najdete například na: http://fyzioterapiedeti.webnode.cz/novinky/

1 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2146x
Mgr. Michaela Zahrádka Köhlerová

Vystudovala 2 LF UK obor fyzioterapie, 2008 – 2012 psychoterapeutický výcvik ve skupinové psychoanalytické psychoterapii, 2007 – 2012 pracovala na soukromé poliklinice Medicom jako vedoucí fyzioterapie a odborný garant. Od 2011 v PL Bohnice, kde se spojuje terapie duše i těla.

Seznam rubrik

Oblíbené články